آشپزی

تور هند: غذاهای خیابانی بمبئی، ویترین فرهنگ غذایی این شهر

بخش عظیمی از فرهنگ های گوناگون بمبئی را آشپزی و غذاهای خوشمزه این شهر به خود اختصاص داده است. این شهر غذاهای محلی و خیابانی بسیاری دارد که در سطح شهر در معرض نمایش گذاشته شده است و هرکسی که به بمبئی می رود، از یک فرد میلیاردر گرفته تا یک گدا، می تواند از...

14 دی 1400

همه چیز راجع به سوختگی درجه دو

سوختگی های درجه دو جدی تر از سوختگی های سطحی (درجه یک) هستند زیرا در این نوع سوختگی یک لایه عمیق تر پوست سوزانده می گردد. آنها دردناک تر هستند و راحت تر می توانند آلوده شوند. بعلاوه اگر سوختگی بیشتر از 10٪ بدن شما را تحت تأثیر قرار دهد ، ممکن است دچار مشکلاتی...

20 آذر 1400

خانه داری جلوی سرطان پستان را می گیرد

جارو کردن، گردگیری، ظرف شستن، آشپزی، شستن و اتو کیدن لباس ها، تمیز کردن کف آشپزخانه و... کمتر کسی است که از این کارهای ریز و درشت خانه داری خوشش بیاید و کم نیستند آنهایی که این کارها را تکراری و کسل کننده می دانند اما نتایج آنالیز های متعدد نشان داده...

28 شهریور 1400

طرز تهیه سوپ پرتقال یک سوپ خوشمزه زمستانی

زندگی امروز / تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.

15 شهریور 1400

طرز تهیه 3 نوع کیک رژیمی بدون شکر

کیک رژیمی بدون شکر را می توان با استفاده از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل و خرما درست کرد و به عنوان میان وعده ای سالم و مغذی مورد استفاده قرار داد.

18 تیر 1400

طرز تهیه پاستیل انار به 2 روش (با آب انار و با پودر ژله)

پاستیل یکی از محبوب ترین ها خوراکی ها برای همه سنین به خصوص بچه ها است که با شکل ها و طعم های گوناگون در بازار وجود دارد و به اعتقاد برخی ها اعتیادآور است. احتمالا کسی نیست که تا به امروز پاستیل نخورده باشد، اگر شما نیز جزء پاستیل خوران قهار هستید و به این...

2 تیر 1400

با آداب و رسوم ایتالیایی ها آشنا شوید

حدود 96 درصد از جمعیت ایتالیا را خود ایتالیایی ها تشکیل می دهند اما قومیت های دیگری هم در این کشور زندگی می کنند. عرب های آفریقای شمالی، آلبانیایی ها، اتریشی ها، آلمانی ها و اقلیت های قومی دیگر باقی جمعیت این کشور را تشکیل می دهند.

27 خرداد 1400

طرز تهیه 6 آبمیوه بهاری که باید در خانه امتحان کنید

فصل بهار علاوه بر طراوت و تازگی، میوه های خوشمزه و رنگارنگی را همراه با خود می آورد. میوه های نرم و شیرینی که به سم زدایی و احیای بدنی که از زمستان خسته است می پردازند. گاهی ترکیب طعم این میوه ها یک طعم جدید خلق می نماید و یکی از روش های ترکیب طعم ها، تهیه...

12 اردیبهشت 1400

2 طرز تهیه ساندویچ رست بیف با گوشت گوساله و مرغ

خیلی از ما طعم ساندویچ رست بیف را تنها در رستوران ها امتحان کرده ایم و از طریقه درست کردن این غذای ساده و خوشمزه در خانه چیزی نمی دانیم. ساندویچ رست بیف یکی از لذیذترین انواع ساندویچ در دنیا است که هم با گوشت و هم مرغ تهیه می شود و به همراه پنیر و سس مخصوص...

30 بهمن 1399

طرز تهیه قیمه نخود یزدی

خورش قیمه یزدی یکی از انواع خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر یزد می باشد

26 دی 1399

ارسال قنبر پلو شیرازی به سازمان جهانی جهانگردی

ایسنا/ براساس آخرین خبرهای واصله، ارسال قنبر پلو شیرازی به سازمان جهانی جهانگردی صورت گرفت.

19 شهریور 1399

10 نکته برتر برای بازدید و انجام در تورنتو و اطراف

شعار تورنتو تنوع نکات برجسته و عالی است و و این موضوع در سرتاسر شهر نمایان است: از مجسمه­ای در بیرون ایستگاه یونیون که مهاجرت را جشن می­گیرد تا غذاهای عالی بین المللی و بیش از 100 زبان در خیابان­ها صحبت می­شود.

15 شهریور 1399

آشنایی با طرز تهیه یک سالاد فوق العاده و بی نظیر&hellip

سالاد ذرت و لیمو و سبزیجات؛ نشاط و سرزندگی را با مصرف این سالاد سرشار از ویتامین برای خود به ارمغان آورید.

26 خرداد 1399

هویج پلو با گوشت قلقلی

هویج پلو از غذاهای قدیمی و خوشمزه ای است و اگر از هواداران غذاهای شیرین باشید از سرو این غذا لذت خواهید برد.

27 اردیبهشت 1399

خواهران ثابت زاده: دوست داریم از بهترین های ایران باشیم، بهترین سین هفت سینمان سمیه و سمانه هستند

ملی پوشان زیر 23 سال بسکتبال بانوان کشورمان گفتگوی نوروزی جالبی انجام دادند.

25 اردیبهشت 1399

کرالا؛ سرزمین سنت ها، آیین ها و مناظر طبیعی هند

جاذبه های گردشگری منحصربه فرد این ایالت گرمسیری جنوب هند، در کنار فرهنگ غنی مردم و فضای ایالت که برخلاف مسابقه به سوی مدرنیته گام برداشته، کرالا (Kerala) را به یکی از اسرارآمیزترین مقاصد گردشگری در هند بدل کرده است. با خبرنگاران همراه باشید تا با برترین...

28 اسفند 1398

ترشی بادمجان شکم پر ، نمی توان آن را رد کرد

ترشی بادمجان شکم پر یکی از پر هوادار ترین چاشنی های ایرانی است.

8 اسفند 1398