آشنایی با غذای ملی کشورهای مختلف جهان ، بخش دوم

به گزارش مجله صادق ویلا، آشنایی با غذای ملی کشورها

غذای ملی هر کشور یک یا چند غذاست که خاص آن کشور و به نوعی معرف آن کشور محسوب می گردد. در سفر به هر کشور و منطقه پیشنهاد می گردد قبل از هرچیز غذای ملی آن کشور را امتحان کنید تا به خوبی با آشپزی و سبک زندگی مردم آن دیار آشنا شوید. در مطلب قبل در خصوص غذای ملی کشورها صحبت کنیم و 10 غذای ملی را به شما معرفی کردیم. در این مطلب هم به ادامه معرفی غذای ملی کشور ها می پردازیم و 10 غذای ملی دیگر را به شما معرفی می کنیم. با خبرنگاران همراه باشید.

آشنایی با غذای ملی کشورهای مختلف جهان ، بخش دوم

1- ژاپن

  • سوشی | Sushi

سوشی یکی از معروف ترین غذاهای ژاپنی است که با ظاهر زیبا و تنوع فراوانی که دارد در سرتاسر دنیا محبوب و پرطرفدار شده است. این غذا عمدتا از ترکیب نوعی لجن و برنج پخته شده به همراه سبزیجات دیگر تهیه می گردد و غذای ملی کشور ژاپن است. سوشی در طریقه سنتی با استفاده از ماهی خام تهی می گردد، اما از آن جا که بسیاری نمی توانند ماهی خام را تحمل نمایند با ماهی پخته و حتی سوخاری هم تهیه می گردد. آشپزی ژاپن جزء سلامت ترین غذاهاست و سوشی هم به عنوان غذای ملی کشور ژاپن به خوبی فرهنگ آشپزی سالم این کشور را نشان می دهد.

2- مالزی

  • ناسی لماک | Nasi Lemak

غذای ملی کشور مالزی غذایی برنج و خوش عطر و بو به نام ناسی لماک است که از برنج پخته شده در شیر نارگیل، علف لیمو، زنجبیل و سایر ادویه های معطر تهیه می گردد. ناسی لماک البته در کشورهای همسایه مثل سنگاپور، برونئی و جنوب تایلند هم مصرف می گردد اما غذای ملی مالزی به شمار می رود. این برنج معطر معمولا همراه با تخم مرغ آبپز، سس سامبال و بادام زمینی بوداده شده و … سرو می گردد. از آن جا که ذائقه ما ایرانی ها با برنج سازگار است مطمئنا با این غذا هم رابطه خوبی برقرار خواهید کرد و از طعم خوش عطر و بوی آن لذت خواهید برد. بنابراین اگر به مالزی سفر کردید حتما ناسی لماک را امتحان کنید.

3- مکزیک

  • تاکو | Taco

تاکو هم یکی از آن غذاهای مشهوری است که امروزه در سرتاسر دنیا محبوب و پرطرفدار است. این غذای مکزیکی از نان تورتیلا تا شده تهیه می گردد که داخلش با مواد مختلف پر شده است. تاکو غذای ملی کشور مکزیک است و در تهیه آن از انواع گوشت بره، گاو، مرغ، غذای دریایی و سبزیجات و پنیر می توان استفاده کرد. تاکو از آن دست غذاهایی است که باید با دست خورده گردد و به علت طعم لذیذ و سس های خوشمزه ای که همراهش خورده می گردد نه تنها در مکزیک بلکه در سرتاسر دنیا محبوب است. تاکو معمولا همراه با سس سالسا، فلفل چیلی، آووکادو، جعفری ساتوری شده، گوجه، پیاز و کاهو سرو می گردد. غذاهای مکزیکی به خوشمزه بودن معروف هستند و در این میان، تاکو از همه معروف تر و محبوب تر است.

4- هند

  • چیکن تندوری | Tandoori Chicken

نام بردن از یک غذای مشهور هندی واقعا سخت است؛ چرا که به هر گوشه از این کشور پهناور که سفر کنید با آداب و رسوم و غذاهای متفاوت و متنوعی روبرو خواهید شد. با این حال، بعضی از غذاهای هندی بیش از همه معروفیت پیدا نموده اند و به عنوان غذای ملی کشور هند محسوب می شوند. برای تهیه چیکن تندوری مرغ را در ترکیبی از ماست و ادویه های معطر هندی مزه دار می نمایند و بعد داخل تنور سنتی (هیزمی) کباب می نمایند. این مرغ بسیار خوشمزه و خوش عطر و بو است و در رستوران های هند معمولا همراه با برنج یا نان هندی خورده می گردد. هرچند امروزه در سرتاسر دنیا رستوران های هندی زیادی وجود دارند و این غذا را سرو می نمایند اما مطمئنا امتحان کردن آن در خودِ کشور هند لطف و صفای دیگری دارد. بنابراین اگر به هند سفر کردید حتما چیکن تندوری را امتحان کنید.

5- مجارستان

  • گولاش | Goulash

گولاش غذای ملی کشور مجارستان است و در واقع یک نوع خوراک خوشمزه است که از ترکیب گوشت، حبوبات و ادویه های مختلف مثل پاپریکا تهیه می گردد. گولاش امروزه علاوه بر مجارستان، در کشورهای اروپای مرکزی و بخش هایی از اروپای شرقی هم متداول است، اما اصالتا این غذا متعلق به مجارستان است. جالب است بدانید که این غذا ریشه در قرون وسطی دارد و ابتدا غذای چوپانانی بود که دور از خانه در دل طبیعت بودند. بعدها مواد دیگری به این خوراک اضافه شد و به شکل گولاش امروزی در آمد. در حال حاضر خوراک گولاش غذای ملی کشور مجارستان و سمبل و نماد این کشور محسوب می گردد.

6- برزیل

  • فیجوادا | Feijoada

اگر به برزیل سفر کنید در تمام رستوران ها با غذای فیجوادا روبرو خواهید شد. این غذا در واقع نوعی خوراک و خورش است که از ترکیب لوبیا سیاه، گوشت و سبزیجاتی مثل گوجه، سیب زمینی و هویج تهیه می گردد و در آخر همراه با برنج یا نان سرو می گردد. جالب است بدانید که این غذا اصالتی پرتغالی دارد اما امروزه آن قدر وارد فرهنگ و آشپزی برزیل شده که غذای ملی این کشور محسوب می گردد.

7- بنگلادش

  • برنج و ماهی | Fish and Rice

غذای ملی کشور بنگلادش نوعی ماهی پلو است که با استفاده از نوعی ماهی خاص تهیه می گردد. بنگلادشی ها عاشق آن هستند و آن را معرف آشپزی خود می دانند. برای تهیه این غذای خوش طعم، ماهی را مزه دار می نمایند و بعد داخل برگ موز بخارپز می نمایند. معمولا مقداری از سسی که ماهی در آن مزه دار شده را کنار می گذارند و در آخر روی ماهی پخته شده می ریزند. این ماهی خوشمزه همراه با برنج ساده و سبزیجات سرو می گردد و در بنگلادش بسیار محبوب و پرطرفدار است.

8- آذربایجان

  • دلمه | Dolmasi

دلمه در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و مدیترانه مثل ایران خودمان رایج و متداول است. دلمه انواع مختلفی دارد و در سبزیجات مختلف مثل بادمجان، گوجه، کلم و … می توان آن را تهیه کرد. با این حال دلمه برگ مو بیش از همه محبوبیت دارد و در بسیاری از کشورها تهیه می گردد. اما بیش از همه در کشور آذربایجان می توان این غذای لذیذ و خوشمزه را پیدا کرد و آذری ها دلمه را غذای ملی کشور آذربایجان می دانند. همان طور که احتمالا می دانید برای تهیه دلمه، گوشت چرخنموده، برنج و سبزیجات معطر را با هم ترکیب می نمایند و بعد، مایه دلمه را لای برگ های تازه و جوان مو می پیچند یا داخل بادمجان، کدو سبز و .. قرار می دهند و با سس مخصوص می پزند.

9- فرانسه

  • کرپ | Crepe

فرانسه به خاطر غذاهای لذیذ و خوشمزه اش معروفیت دارد و بسیاری از غذاهای فرانسوی در زمره محبوب ترین غذاهای دنیا قرار دارند. اگر بخواهیم یک غذای فرانسوی را به عنوان غذای ملی این کشور نام ببریم کمی کارمان سخت خواهد بود. با این حال، خود فرانسوی ها کرپ که نوعی پنکیک نازک است را غذای ملی کشور فرانسه می دانند و بسیار به آن علاقه مندند. کرپ با استفاده از آرد گندگ تهیه می گردد و به صورت یک پنکیک یا نان خیلی نازک سرخ می گردد و بعد داخل آن مواد مختلفی قرار می دهند و کرپ را روی مواد تا می نمایند. داخل کرپ می توان هم مواد شیرین مثل مربا، شکلات، خامه و … ریخت و هم آن را با مواد شوری مثل سوسیس، پنیر، قارچ و … پر کرد و به همین شکل سرو کرد. کرپ در فرانسه به شدت محبوب است و فرانسوی ها آن را در وعده های مختلف صبحانه، میان وعده و عصرانه میل می نمایند.

10- تایلند

  • پاد تای | Pad Thai

آخرین موردی که به شما معرفی می کنیم غذای ملی کشور تایلند است. پاد تای یا پد تای که به نودل سرخ شده تایلندی هم معروفیت دارد غذای ملی این کشور است و نماد و سمبل تایلند محسوب می گردد. این غذای خوشمزه از نودل برنج سرخ شده همراه با تخم مرغ همزده، سس ماهی، بادام زمینی بوداده شده، تکه های مرغ و میگو و … تهیه می گردد و بسیار خوش عطر و خوش طعم است. پاد تای در تایلند معمولا به صورت غذای خیابانی و در ظرف کوچک فروخته می گردد و مردم تایلند تقریبا هرروز آن را می خورند. انواع مختلفی از این غذا به صورت های شیرین یا شور وجود دارد. از آن جا که تایلند و شهرهای مختلف آن مقصد گردشگری محبوبی به شمار می رود پیشنهاد می کنیم در سفر به این کشور حتما پاد تای خوشمزه را امتحان بکنید.

منبع: thrillist.com

منبع: الی گشت
انتشار: 16 آذر 1403 بروزرسانی: 16 آذر 1403 گردآورنده: sadeghvilla.ir شناسه مطلب: 1681

به "آشنایی با غذای ملی کشورهای مختلف جهان ، بخش دوم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با غذای ملی کشورهای مختلف جهان ، بخش دوم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید