طرز تهیه ذرت خامه ای به روش بازاری ، 2 رسپی آسون 20 دقیقه ای
به گزارش مجله صادق ویلا، ذرت خامه ای نوع متفاوتی از است که در تهیه آن از خامه و پنیر خامه ای یا آرد و شیر و خامه استفاده می گردد. ذرت خامه ای را به عنوان یک میان وعده خوشمزه یا به عنوان پیش غذا و مکمل بعضی از وعده های اصلی غذا می توانید تهیه و سرو کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه ذرت خامه ای به دو روش مختلف را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه ذرت خامه ای (روش اول)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
ذرت پخته یا کنسرو ذرت | 3 لیوان فرانسوی دسته دار |
پنیر خامه ای | 200 گرم |
خامه ساده | 100 گرم |
کره | 50 گرم |
نشاسته ذرت | 1 قاشق مرباخوری |
سیر | 2 حبه |
پودر آویشن و پودر پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برگ گشنیز تازه | برای تزیین ذرت خامه ای |
مدت زمان لازم برای آماده سازی و تهیه ذرت با خامه: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه ذرت خامه ای در خانه
ذرت خامه ای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به سرعت در خانه می توانید تهیه کنید. به جای پنیر پیتزا، خامه و پنیر خامه ای طعم دهنده این مدل ذرت مکزیکی هستند.
مرحله اول: ذرت را بپزید
در اولین مرحله از طرز تهیه ذرت خامه ای، دانه های ذرت را جدا کنید یا اصطلاحا ذرت را دون کنید. سپس آن را با آب به صورت کامل تمیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد.
برای پختن ذرت باید آن را به صورت بخارپز آماده کنید. ذرت ها را در یک سبد فلزی کوچک قرار دهید. یک قابلمه متناسب با سایز سبد انتخاب کنید و حدود یک سوم آن را آب بریزید. سبد را در قابلمه قرار دهید به نحوی که از کف قابلمه فاصله داشته باشد و بعلاوه میزان آب روی سبد را نباید فرا گیرد.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید. در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید دانه های ذرت با بخار آب کاملا بپزند. برای راحتی کار می توانید از کنسرو ذرت آماده بهره ببرید.
شما می توانید برای تهیه ذرت منجمد و کنسرو ذرت آماده به صورت و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: مواد ذرت خامه ای را میکس کنید
بعد از آنکه ذرت کاملا پخته شد، نصف لیوان دسته دار فرانسوی ذرت را به همراه پنیر خامه ای، خامه، سیر، نشاسته ذرت و ادویه ها شامل پودر آویشن، پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس از طریق دستگاه میکسر یا غذاساز همه مواد را با هم میکس کنید تا کاملا له شوند و به شکل پوره دربیاید.
شما می توانید برای تهیه خامه، پنیر خامه ای، نشاسته ذرت، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر پاپریکا به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: ذرت پخته شده را با کره تفت دهید
برای تهیه ذرت مکزیکی با خامه، به یک قالب 50 گرمی کره احتیاج دارید. یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک قالب 50 گرمی کره را به قابلمه روی حرارت اضافه کنید و صبر کنید تا کره آب گردد.
سپس میزان به جای مانده از ذرت های پخته شده را به آن اضافه کنید. ذرت را به همراه کره با یکدیگر تفت دهید.
شما می توانید برای تهیه کره به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: مواد میکس شده را اضافه کنید
در ادامه، مواد ذرت خامه ای را که از قبل میکس کردید به ترکیب کره و ذرت روی حرارت اضافه کنید. به میزان ته لیوان آب به مواد روی حرارت اضافه کنید. حدود پنج دقیقه زمان بدهید تا ذرت و سس خامه ای روی حرارت بماند و عطر و طعم مواد کاملا به خورد ذرت برود. بعد از گذشت پنج دقیقه و زمانی که آب مواد روی حرارت کشیده شده آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله آخر: ذرت با خامه را سرو کنید
ذرت خامه ای شما آماده است، آن را با چند برگ گشنیز تازه تزیین کنید و به صورت داغ و تازه آن را مصرف کنید. می توانید آن را در ظرف های تک نفره سرو کنید یا به همراه بعضی از غذاها مانند یا این ذرت خامه ای را سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه ذرت خامه ای با شیر (روش دوم)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
ذرت پخته یا کنسرو ذرت | 3 لیوان فرانسوی دسته دار |
شیر | 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
خامه ساده | 100 گرم |
کره | 50 گرم |
سیر | 2 حبه |
پودر آویشن و پودر پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برگ گشنیز تازه | برای تزیین ذرت خامه ای |
مراحل طرز تهیه ذرت با خامه و شیر
به جای پنیر خامه ای و نشاسته ذرت می توانید از شیر و آرد سفید در تهیه ذرت خامه ای بهره ببرید.
مرحله اول: ذرت را آماده کنید و بپزید
در اولین مرحله، باید ذرت را آماده نموده و بپزید. برای بخارپز کردن ذرت مطابق آنچه در روش قبل شرح داده شد عمل کنید و اجازه دهید که ذرت ها روی حرارت ملایم کاملا بخارپز شوند. یا اینکه می توانید از کنسرو ذرت بهره ببرید.
مرحله دوم: ذرت پخته شده را با کره تفت دهید
در این مرحله از طرز تهیه ذرت خامه ای، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و یک قالب 50 گرمی کره به آن اضافه کنید. صبر کنید تا کره کاملا ذوب گردد. سپس ذرت ها را که در مرحله قبل پختید به کره اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله سوم: سیر و ادویه را اضافه کنید
در ادامه دو حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و سپس آن را به شکل پوره در آورید. سیرهای پوره شده را به قابلمه روی حرارت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند گردد. سپس ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر پاپریکا را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا از حالت خامی در بیایند و عطر آنها بلند گردد. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: ترکیب شیر و آرد را آماده و اضافه کنید
در یک کاسه گود میزان لازم از شیر را بریزید. سپس یک قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید. آرد را در شیر کاملا حل کنید تا به صورت گلوله گلوله دیده نگردد. ترکیب آرد و شیر را به ذرت روی حرارت اضافه کنید و به خوبی و با سرعت زیاد همه مواد را با هم مخلوط کنید. هم زدن سریع باعث می گردد آرد قوام پیدا کنید.
شما می توانید برای تهیه شیر و آرد به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: خامه را اضافه کنید
در این مرحله، یک قاشق از مواد درون قابلمه را در یک کاسه بریزید و سپس خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این کار باعث می گردد تا خامه روی حرارت نبرد. سپس خامه را به ترکیب ذرت خامه ای اضافه کنید و مجددا همه مواد را با یکدیگر هم بزنید. حدود پنج دقیقه ترکیب ذرت خامه ای باید روی حرارت باشد تا غلیظ گردد.
مرحله آخر: ذرت با خامه و شیر را سرو کنید
بعد از آنکه آرد کاملا قوام پیدا کرد و سس خامه ای ذرت غلیظ شد، ذرت شما آماده است. آن را در ظرفی مناسب بریزید و با چند برگ گشنیز تازه تزئین و سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه ذرت خامه ای خوشمزه
- اگر به طعم سیر علاقه ای ندارید می توانید آن را حذف کنید یا از میزانی پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) که عطر کمتری دارد بهره ببرید.
- به دلخواه می توانید میزانی پیازچه و فلفل هالوپینو را خرد نموده و به ذرت اضافه کنید.
- ذرت خامه ای را حتما به صورت گرم مصرف کنید.
- اگر زمان کافی برای تهیه و پختن ذرت ندارید از کنسرو ذرت بهره ببرید.
- اگر از ذرت فریزری و یخ زده استفاده می کنید حتما پیش از آغاز به تهیه ذرت خامه ای، زمان بدهید تا یخ آن کاملا باز گردد.
فوت و فن خوشمزه شدن ذرت خامه ای به روش بیرونی
از چه ادویه هایی در تهیه ذرت خامه ای باید استفاده گردد؟
ادویه اصلی در تهیه ذرت خامه ای، در کنار نمک و فلفل سیاه، میزانی هم پودر آویشن است. اما شما با دلخواه و بنا به ذائقه خود می توانید از پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و هر ادویه دیگری مطابق با سلیقه خود بهره ببرید.
منبع: افق کوروش