طرز تهیه پاستیل انار به 2 روش (با آب انار و با پودر ژله)

به گزارش مجله صادق ویلا، پاستیل یکی از محبوب ترین ها خوراکی ها برای همه سنین به خصوص بچه ها است که با شکل ها و طعم های گوناگون در بازار وجود دارد و به اعتقاد برخی ها اعتیادآور است. احتمالا کسی نیست که تا به امروز پاستیل نخورده باشد، اگر شما نیز جزء پاستیل خوران قهار هستید و به این خوراکی علاقه زیادی دارید بهتر است نوع خانگی آن را یاد بگیرید تا از مضرات نوع صنعتی آن در امان باشید! در این مطلب طرز تهیه پاستیل با اب انار که یک پاستیل انار فوق خوشمزه به شما تحویل می دهد را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پاستیل انار به 2 روش (با آب انار و با پودر ژله)

طرز تهیه پاستیل انار با پودر ژله

مواد لازم
پودر ژله اناریک بسته
بادکا یا گلوکز2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
آب جوش1/3 لیوان

پاستیل انار شب یلدا

روش تهیه پاستیل انار در خانه

  • پودر ژله را در کاسه ای شیشه ای یا استیل بریزید.
  • آب جوش را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
  • مخلوط را روی بخار کتری (به روش بنماری) هم بزنید تا دانه های ژلاتین به خوبی حل شوند.
  • سپس پودر ژلاتین و گلوکز را اضافه نموده و مدام هم بزنید تا کاملا شفاف و یکدست گردد.
  • پس از آن، مایع را درون قالب های سیلیکونی مخصوص پاستیل و شکلات بریزید و درون یخچال قرار دهید.
  • پس از 2 ساعت پاستیل ها آماده شده اند.
  • آنها را از قالب خارج نموده و درون ظرف درب دار درون یخچال نگهداری کنید.

نوش جان . . .

طرز تهیه پاستیل با آب انار طبیعی

مواد لازم
آب انار ترش1/5 پیمانه
شکر دانه ریزنصف پیمانه
گلوکز مایعیک دوم پیمانه
پودر ژلاتینیک دوم پیمانه
دانه های اناربه میزان دلخواه

پاستیل با اب انار طبیعی و خوشمزه

مراحل طرز تهیه پاستیل اناری سالم و خوشمزه

  • در ابتدا قابلمه ای کوچک و نچسب، پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس گلوکز مایع را اضافه کنید و هم بزنید.
  • آب انار را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا به صورت کامل در آب انار حل شوند و مایع یکدست و روشن گردد.
  • قالب های سلیکونی پاستیل را آماده کنید.
  • درون هرکدام چند دانه انار بریزید.
  • سپس مواد را درون قالب بریزید و آنها را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک گردد و خود را ببندد.
  • حالا پاستیل آماده شده است و پس از بیرون آوردن از قالب آن را میل کنید.

سخن آخر

شما به چه روشی پاستیل خانگی تهیه می کنید؟ در پایین همین مطلب تجربیات و سوالات خود را با کارشناسان آشپزی ما در میان بگذارید.

همچنین اگر به میوه مفید انار علاقه دارید، طرز تهیه آش انار به 3 روش خوشمزه شمالی، شیرازی و یزدی را حتما در خبرنگاران بخوانید و در عصرهای پاییزی خود از خوردن این آش خوشمزه غرق لذت شوید!

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 2 تیر 1400 بروزرسانی: 2 تیر 1400 گردآورنده: sadeghvilla.ir شناسه مطلب: 978

به "طرز تهیه پاستیل انار به 2 روش (با آب انار و با پودر ژله)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستیل انار به 2 روش (با آب انار و با پودر ژله)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید