طرز تهیه سوپ پرتقال یک سوپ خوشمزه زمستانی
به گزارش مجله صادق ویلا، زندگی امروز / تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.
به گزارش زندگی امروز به نقل ازوب سایت سرآشپزپاپیون، سوپ پرتقال ,تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.
مواد لازم سوپ پرتقال:
- آب پرتقال 2 لیوانآرد 1/2 پیمانهگوجه فرنگی 500 گرممرغ 1 کیلوگرمسیر 2 حبهپیاز 1 عددکره50 گرمشکر 1 قاشق چای خورینمک به مقدار لازمفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا کرده و آن را چرخ کنید.درون ظرفی مناسب روغن یا کره را داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید و پس از آن سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید
به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه کرده و پس از چند دقیقه نمک و ادویه را هم اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شکر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید 20 دقیقه با هم بجوشند.سوپ را پس از این مدت آماده سرو کنید.
سایر نکات سوپ پرتقال
میتوانید برای تزیین از جعفری خرد کرده استفاده کنیداگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط کن میکس کنید تا سوپ شما یکنواخت شودحواستان باشد آرد را کم کم به سوپ اضافه کنید تا گلوله نشود و پس از اضافه کردن آرد مدام هم بزنید
منبع: زندگی روز