طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی همراه با ویدیو (تور ارزان آلمان)
به گزارش مجله صادق ویلا، شیرینی مشهدی که با نام شیرینی مربایی هم شناخته می گردد یک شیرینی بسیار پرطرفدار است و به علت نکات ریز و مهمی که در طرز تهیه خود دارد شیرینی آسانی برای پخت در منزل نیست و دردسرهای خودش را دارد. برای آماده کردن خمیر شیرینی مشهدی مراحل را باید با دقت و مرحله به مرحله انجام دهید تا نتیجه کارتان حرفه ای باشد؛ به همین علت کمتر کسی حاضر می گردد این شیرینی دلنشین و خوشمزه را در خانه تهیه کند. اما مژده سال جاری ما به شما خمیر شیرینی آلمانی پمینا است که کار را برایتان راحت نموده و حالا می توانید مثل یک شیرینی پز حرفه ای خودتان در خانه شیرینی عیدتان را تهیه کنید.
با تور ارزان آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ آلمان دیدن کنید.
استفاده از این خمیر شیرینی بسیار ساده است، تنها کافی است قبل از مصرف برای 30 دقیقه آن را در محیط اتاق قرار دهید تا یخ زدایی شده و نرم گردد. پس از نرم شدن خمیر شیرینی آلمانی شما می توانید آن را با یاری دست یا وردنه ورز دهید و قالب بزنید. به همین سادگی در یک چشم به هم زدن می توانید بدون دردسر و کثیف کاری شیرینی عیدتان را در خانه تهیه و نوش جان کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آماده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی
- خمیر شیرینی آلمانی پمینا یک بسته
- قالب شیرینی چهار عدد
- گلیز شکلاتی سوربن به میزان لازم
- گلیز توت فرنگی سوربن به میزان لازم
- گلیز ساده به میزان لازم
- پودر پسته به میزان لازم
- پودر نارگیل به میزان لازم
- دانه کنجد به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی
مرحله اول
شیرینی مشهدی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه ای است که معمولا در ایام عید کنار دیگر خوراکی ها و تنقلات روی میز پذیرایی دیده می گردد؛ اما به دلیل طرز تهیه سخت و پر جزئیات این شیرینی مربایی اغلب افراد ترجیح می دهند تا آن را از بیرون تهیه نمایند. حالا شما می توانید با تهیه خمیر شیرینی آلمانی آماده پمینا به سادگی و بدون دردسر لذت پخت یک شیرینی خوشمزه را در خانه تجربه کنید. در ابتدا کافی است قبل از هر چیزی خمیر شیرینی آماده را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند تا یخ زدایی شده و کم کم نرم گردد.
مرحله دوم
سپس خمیر شیرینی را از بسته بندی خارج نموده و به مدت سه دقیقبه با دست خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شده و آماده گردد.بعد از اینکه خمیر شیرینی شما خوب ورز داده شد ان را با وردنه صاف کنید و با قالب های شکل دار دایره ای، بته جقه یا با طرح گل آن را برش بزنید. در آخر وسط خمیر شیرینی ها را نیز با یک قالب دایره کوچک ببرید و خالی کنید. خمیرهای کوکی قالب زده شده را با فاصله روی سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد فر قرار دهید تا اماده شوند.
مرحله سوم
پس از گذشت 15 دقیقه زمانی که شیرینی خا خوب پخته شدند ان ها را از فر بیرون بیاورید و روی سینی فلزی مخصوص شیرینی پزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس روی نصف شیرینی ها را با گلیز شکلاتی بپوشانید و به جامانده شیرینی ها را روی آن قرار دهید. حالا تقریبا شیرینی مشهدی شما اماده است.
مرحله چهارم
فقط کافی است روی شیرینی ها را با قلمو به گلیز ساده آغشته کنید و سپس سطح آن ها را به دلخواه با پودر پسته، پودر نارگیل یا دانه های کنجد بپوشانید. در اخر هم گلیز توت فرنگی را در قیف شیرینی پزی بریزید و وسط شیرینی های آماده را با آن تزئین کنید. حالا شیرینی مشهدی شما آماده چیده شدن در کنار دیگر تنقلات عیدتان است؛ نوش جان!
منبع: کتاب کاله