راه اندازی مقطع ارشد مهارتی دانشگاه علمی کاربردی از سال 98

به گزارش مجله صادق ویلا، دکتر امید در مراسم بیست و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه علمی کاربردی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: امروز برنامه اصلی این دانشگاه بر پایه ارتقای کیفی است و در صورتی که همه دانش آموختگان این دانشگاه به نیروهای متخصص تبدیل شوند ما به رسالت دانشگاه عمل نموده ایم.

راه اندازی مقطع ارشد مهارتی دانشگاه علمی کاربردی از سال 98

رئیس دانشگاه علمی کاربردی ضمن بیان اینکه در راستای رسالت علمی کاربردی 70 درصد دروس این دانشگاه عملی باشد و باید این قضیه در دانشگاه تحقق یابد، اعلام نمود: از سال 98 به بعد در مقطع کارشناسی ارشد رشته تأسیس خواهیم کرد، البته کارشناس ارشد مهارتی را در این دانشگاه خواهیم داشت و رشته های نظری شامل آن نمی گردد.

وی اضافه کرد: رشته های نظری و شبه نظری دانشگاه محدود می گردد و در راستا مأموریت گرایی مراکز رشته های عملی و پرکاربرد را اضافه خواهیم کرد.

امید اعلام نمود: در جهان 17 هزار شغل شناخته شده وجود دارد که برای آنها دوره مهارتی تعریف شده در حالیکه در کشور ما تنها 3000 شغل شناخته شده وجود دارد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی ادامه داد: با شناخت این رشته های جدید و تربیت نیروی مهارتی در این رشته ها، شغل هایی زیادی برای نیروی انسانی به وجود می آید.

وی گفت: رشته های مورجهانز هر استان تعریف گردد و دانشجو در آنها پذیرش و تربیت گردد. 500 پودمان در این دانشگاه داریم که می تواند به 5000 مورد برسد.

منبع: ویکی گرام
انتشار: 7 دی 1399 بروزرسانی: 7 دی 1399 گردآورنده: sadeghvilla.ir شناسه مطلب: 656

به "راه اندازی مقطع ارشد مهارتی دانشگاه علمی کاربردی از سال 98" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی مقطع ارشد مهارتی دانشگاه علمی کاربردی از سال 98"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید