ترشی بادمجان شکم پر ، نمی توان آن را رد کرد

به گزارش مجله صادق ویلا، ترشی بادمجان شکم پر یکی از پر هوادار ترین چاشنی های ایرانی است.

ترشی بادمجان شکم پر ، نمی توان آن را رد کرد

ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی بادمجان است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و با انواع غذاهای ایرانی می چسبد. این ترشی را که طرز تهیه آسانی دارد، در همه فصل ها می توان درست کرد.

مواد لازم تهیه ترشی بادمجان شکم پر :

  • بادمجان: یک کیلوگرم
  • هویج: 3 عدد
  • پیاز: 4 عدد
  • سیر: 5 حبه
  • فلفل دلمه ای سبز: 3 عدد
  • سرکه به میزان لازم
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • فلفل به میزان لازم
  • سبزی ترشی: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :

بادمجان ها را خوب بشویید، چون باید با پوست باشند. لازم نیست سر بادمجان را کامل جدا کنید. فقط قسمت های اضافی آن را ببرید.

با یک چاقوی تیز روی بادمجان ها شکاف طولی ایجاد کنید. مراقب باشید پوست بادمجان از پشت پاره نگردد.

برای تهیه این ترشی بادمجان هایی را انتخاب کنید که بدون تخم و پوست مشکی باشند. بادمجان هایی که پوست بنفش دارند، طعم خوبی ندارند و معمولاً تلخ یا تند هستند.

بادمجان ها را در یک قابلمه آب روی شعله متوسط بگذارید تا جوش بیاید.

پس از 10 دقیقه که بادمجان ها کمی نرم شدند، در صافی بریزید تا آب آن ها گرفته گردد. مراقب باشید بادمجان ها زیاد نجوشند تا وا نروند.

هویج و پیاز را به صورت خلال های نازک برش بزنید.

فلفل دلمه ای را در اندازه دلخواه خرد کنید. بهتر است برش های فلفل دلمه ای درشت باشد تا رنگ سبز آن باعث جلوه ترشی گردد.

سیر ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یکی دیگر از انواع ترشی بادمجان، مطلب ترشی بادمجان ، لذیذ و اشتها آور را مطالعه کنید.

در کاسه ای هویج، پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، سبزی ترشی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

داخل شکم هر بادمجان مقداری از مخلوط مواد خرد شده بریزید. بادمجان ها را کمی فشار دهید تا دو لبه کمی به هم نزدیک شوند و مواد داخل آن بیرون نریزد.

سپس آن ها را در ظرف بچینید، به طوری که شکاف بادمجان ها به سمت بالا باشد.

سرکه را در ظرف بریزید. مقدار سرکه باید در حدی باشد که روی بادمجان ها را بگیرد. در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

ترشی بادمجان شکم پر پس از 7 تا 10 روز آماده و جا افتاده می گردد.

سبزی ترشی بادمجان شکم پر چیست

سبزی این ترشی مخلوطی از سبزی های معطری است که در هر فصل در دسترس است.

سبزی های معطر شامل نعناع، ترخون، مرزه، ریحان و پونه است. از خشک شده این سبزیجات هم می توان استفاده کرد، ولی اگر تازه باشند بهتر است.

در صورتی که سبزی های معطر محلی دارید، حتماً از آن ها بهره ببرید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله صادق ویلا را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 8 اسفند 1398 بروزرسانی: 31 فروردین 1399 گردآورنده: sadeghvilla.ir شناسه مطلب: 39

به "ترشی بادمجان شکم پر ، نمی توان آن را رد کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترشی بادمجان شکم پر ، نمی توان آن را رد کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید