این غذا برای آنها که کلسترول بالا دارند مفید است
به گزارش مجله صادق ویلا، کوفته مرغ یک تنوع است برای کوفته ها و یک امکان خوب برای کسانی که نمی توانند گوشت قرمز بخورند.
البته روش تهیه اش هم با بقیه خانواده کوفته ها کمی فرق دارد. ظهر یک روز بهاری کوفته مرغ می چسبد.
مواد لازم
یک کیلوگرم گوشت سینه مرغ
4 عدد تخم مرغ
یک پیمانه آرد نخودچی
2 ق س ترخون
3 ق س کره
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه دارچین و... به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
سینه مرغ را آبپز کنید. بعد از سرد شدن، استخوان های آن را جدا نموده، با کره و ترخون تفت دهید. بعد گوشت ها را دوبار چرخ کنید. سپس دو عدد تخم مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه و دیگر ادویه های دلخواه به گوشت چرخ نموده افزوده، ورز دهید. در مرحله بعد آرد نخودچی و دو تخم مرغ به جامانده را هم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا یکدست گردد و خودش را بگیرد. به مقدار یک نارنگی از مواد را برداشته با دست شکل دهید و در ماهیتابه در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کنید.
سُـس
ابتدا پیاز را خلالی ریز نموده، در ظرف مناسب با مقداری کره تفت دهید. سپس آرد را به آن افزوده، کمی تفت دهید تا طلایی گردد. در انتها یک پیمانه آب، رب گوجه فرنگی و ترخون را هم به آن اضافه کنید. چند جوش که زد حرارت را کم نموده کوفته ها را داخل سس بگذارید تا با حرارت کم، جا بیفتد.
مواد لازم سس
2 ق س کره
یک ق س آرد
2 ق س رب گوجه فرنگی
یک عدد پیاز
یک پیمانه آب
یک ق غ ترخون(اختیاری)
فوت وفن
مقدار شلی و سفتی خمیر را با اضافه کردن کره، تخم مرغ و آرد نخودچی می توانید تنظیم کنید.
منبع: همشهری آنلاین