تور پراگ: غذاهای محلی پراگ، چک؛ از سیویچکوا تا گولاش (قسمت اول)

به گزارش مجله صادق ویلا، افرادی که به پراگ سفر می نمایند ممکن است با ریزه کاری های آشپزی این شهر آشنا نباشند. تمام غذاها از غذاهای خانگی گرفته تا خیابانی همه و همه تاریخی نهفته و آماده کشف دارند. در ادامه به معرفی این غذاها می پردازیم.

تور پراگ: غذاهای محلی پراگ، چک؛ از سیویچکوا تا گولاش (قسمت اول)

با ما سفر کنید و با تور پراگ از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای پراگ را ببینید.

سیویچکوا نا اسمتیه (Svíčková na smetaně)

این غذا را می توان غذای ملی و محبوب چک معرفی کرد. گوشت راسته گوسفند را با سبزیجاتی چون هویج، پیاز یا ریشه کرفس، به همراه فلفل سیاه، فلفل فرنگی، برگ های خوش بو و زعتر (از خانواده آویشنیان) و خامه می پزند. این غذا معمولا با دامپلینگ سرو می گردد. دامپلینگ نوعی خمیر است که مواد مختلفی پر می گردد.

پالاچینکی (Palačinky)

پالاچینکی یا پنکیک یکی از خوراکی های مربوط به پراگ است که هر گردشگری حتما باید آن را امتحان کند. این پنکیک های باریک بسیار شبیه به کرپ های فرانسوی هستند اما با شیوه و خمیری متفارت تهیه می گردد. خمیر را به شکل لوله جمع نموده و داخل آن را با مربا، میوه، خامه یا آجیل پر می نمایند. این خوراکی برای افرادی که عاشق شیرینی هستند بسیار مناسب است.

اگر در پی پنکیک خوش طعم تری هستید می توانید آن را با گوشت، پنیر یا اسفناج میل کنید. این خوراکی در کریسمس هواداران بیش تری دارد.

این میان وعده خوشمزه را می توانید در تمام کافه ها غرفه های خیابانی خریداری و میل کنید.

تردلنیک (Tredelnik)

یکی از شیرینی های سنتی پیچ پیچی پراگ که ریشه در منطقه مجارستانی زبان ترنسیلوانیا دارد تردلنیک است. این شیرینی معمولا گرم سرو می گردد و روی آن شکر، آجیل یا دارچین می پوشانند. خمیر این شیرینی را دور یک سیخ چوبی یا فلزی می پیچند و روی شعله برشته می نمایند. در همین حین روی آن را شکر یا دارچین می پاشند.

تماشا برشته و آماده شدن این شیرینی بسیار لذت بخش است. تردلنیک یکی غذای رایج خیابانی است که هر جایی در شهر می توانید آن را تهیه کنید.

گوشت، دامپلینگ و کلم رنده شده

نام این غذای پراگی وپرو کندلو زلو است که از سه ماده اصلی گوشت، دامپلینگ بخارپزشده، و کلم تهیه می گردد. بسیاری از غذاهای چک از گوشت و دامپلینگ تهیه می وشند به همین دلیل بسیار سنگین و مقوی هستند با این تفاوت که وپرو کندلو نسبت به بقیه سالم تر و مغزی تر است.

چلبیچکی (Chlebíčky)

چلبیچکی یک نوع ساندویچ رو باز است که به خاطر زمانی کمی که برای تهیه لازم دارد در وعده صبحانه یا ناهار صرف می گردد. این غذا یکی از غذاهای محبوب رایج در بین اهالی چک بوده در مهمانی ها و دورهمی ها سرو می گردد.

روی این ساندویچ را با مواد مختلفی چون تخم مرغ، همبرگر، سوسیس نمک زده، ماهی، خیارشور، گوجه، خیار، سالاد، پنیر پر می نمایند.

گولاش (Guláš)

با اینکه این غذا ریشه در مجارستان دارد اما خود را با آشپزی چک وفق داده و به یکی از غذاهای محبوب و اصلی این کشور تبدیل شده است. این غذا برخلاف گولاش های مجارستان با سبزیجات کم تر و گوشت بیش تر تهیه می گردد.

معمولا از گوشت گاو یا مرغ استفاده می گردد. گوشت را به صورت آبگوشت می پزند و با نان های دامپلینگ سرو می نمایند.

منبع: کجارو / bonappetour.com
انتشار: 6 خرداد 1401 بروزرسانی: 6 خرداد 1401 گردآورنده: sadeghvilla.ir شناسه مطلب: 1355

به "تور پراگ: غذاهای محلی پراگ، چک؛ از سیویچکوا تا گولاش (قسمت اول)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور پراگ: غذاهای محلی پراگ، چک؛ از سیویچکوا تا گولاش (قسمت اول)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید