تور ارزان هلند: هلند اپل را 5 میلیون یورو جریمه کرد
به گزارش مجله صادق ویلا، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، اپل در این کشور به تهیه نمایندگان اپ های دوستیابی اجازه نداده از روش های پرداخت جایگزین استفاده نمایند.

با تور ارزان هلند از کشور آسیاب های بادی دیدن کنید و در شهر زیبای آمستردام هلند گشت و گذار کنید.
اپل در 15 ژانویه بیان کرد از دستور مرجع مصرف نمایندگان و بازارهای هلند (ACM) پیروی نموده اما رگولاتور روز گذشته بیان کرد اپل اقدامی در این باره انجام نداده است.
در بیانیه ACM آمده است: اپل در چند مورد به الزامات عمل ننموده است. مهم ترین نکته آنجا است که این شرکت خود را با شرایط منطبق ننموده و در نتیجه تهیه نمایندگان اپ های دوستیابی هنوز نمی توانند از سیستم های پرداخت غیر از سرویس اپل استفاده نمایند.
این درحالی است که شرکت آمریکایی خواستار تجدیدنظر در تصمیم ACM در ماه دسامبر شده است.
مرجع مصرف نمایندگان و بازارهای هلند تصمیم خود را به اپل ابلاغ نموده و تا زمانیکه شرکت از آن اطاعت نکند به طور هفتگی 5 تا 50 میلیون یورو جریمه می گردد.
منبع: خبرگزاری مهر