سرانه مصرف ماهی در ایران نصف شد
به گزارش مجله صادق ویلا، به گزارش خبرنگاران، اضافه کرد: امروز قیمت ماهی خوراکی افزایش یافته به طوری که از سفره خانوارها حذف شده است و متاسفانه این رویداد سلامت مردم را تهدید می نماید.

او اضافه نمود: ماهی ارزش های غذایی دارد که در اقلام مصرفی دیگر یافت نمی گردد. امروزه با حذف ماهی از سبد مصرفی خانوار ایرانی اقلامی مانند مرغ و برنج جای آن را پر نموده اند که متاسفانه هیچ کدام ارزش غذایی ماهی را ندارند.
نبی زاده ابراز کرد: افزایش قیمت ماهی باعث شده تا مصرف خانوارها تا یک دوم کاهش پیدا کند.
مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی های ماهیان سردآبی اعلام کرد: کاهش قیمت ها در شرایط فعلی ممکن نیست و تنها اقدامی که باید در این زمینه صورت گیرد، شفاف سازی و واقعی سازی قیمت ها است.
نبی زاده ادامه داد: موثرترین راه حل برای واقعی سازی قیمت ها این است که ارز 4200 تومانی برداشته گردد و فراوری محصولات خوراکی و غذایی با قیمت های واقعی انجام گیرد و در عوض دولت این یارانه ها را مستقیما به مصرف کننده پرداخت کند.
او در سرانجام توضیح داد: دولت آینده می تواند در این راستا، یارانه های مرغ و ماهی را ماهانه به خانوار های کشور پرداخت کند تا ضمن بهبود شرایط عرضه و فروش، سلامت به جامعه بازگردد.
منبع: خبرنگاران
آخرین خبرها از بازارهای مختلف را در صفحه بازار خبرنگاران بخوانید.
منبع: تجارت نیوز