حمایت حق شناس از فعال کردن سینما های قدیمی، با تغییر کاربری مخالفم
به گزارش مجله صادق ویلا، عضو شورای شهر تهران گفت: احیاء سینماهای قدیمی باعث می شود شهروندانی که سنی از آنها گذشته، خاطرات گذشته شان زنده شود.

محمدجواد حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در گفت وگو با خبرنگار ، با تأکید بر اینکه شورای پنجم تلاش ویژه ای می کند تا سینماها و تماشاخانه های تهران را دوباره فعال کند، گفت: تمرکز ما بر روی بافت قدیمی و مرکزی تهران است که برای این کار از مالکان این فضاها دعوت می کنیم بخاطر حرکتی که در شورای شهر اجرا شده و شاهدیم که فرهنگ سینما در این دوره بیشتر مورد استقبال قرار گرفته برای نوسازی این اماکن با ما همکاری کنند.
او با بیان اینکه با حمایت های شورا و شهرداری سینماها و تماشاخانه های قدیمی تهران دوباره فعال خواهند شد، گفت: فعالیت دوباره این مراکز برای شهروندانی که سنی از آنها گذشته حس و حال خوبی را رقم می زند و آنها را با خاطرات گذشته شان پیوند می زند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به شرایط برخی سینماها که تغییر کاربری داده اند و به مرکز خرید و پوشاک تبدیل شده اند، گفت: من با تغییر کاربری اماکن فرهنگی موافق نیستم و اگر در جایی تغییر کاربری اجرا شده، باید دوباره همان فعالیت سابق در آن جریان یابد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان